ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

επιχειρηματικό άρθρο από Financer.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Συγγράψτε ένα επιχειρηματικό άρθρο και εκθέστε με σαφή και άμεσο τρόπο το γιατί και το πώς μπορούν να πραγματοποιηθούν τα οράματα, που αφορούν την επιτυχία των οικονομικών και μη στόχων των επιχειρήσεων.

Επικοινωνήστε με τους αναγνώστες σας και δεχθείτε το αμοιβαίο κέρδος της εποικοδομητικής κριτικής μέσα από τον ειλικρινή διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων.
Αναλύστε αποτελεσματικά το περιεχόμενο του άρθρου σας, παρουσιάστε το με παραστατικό τρόπο και αυξήστε τη δημοτικότητά του μέσω του διαδικτύου.

Επικεντρώστε την ανάλυση του περιεχομένου σας στο τι- πώς- ποιος- πότε θα πετύχει τους σκοπούς του αντικειμένου εκμετάλλευσης.

Οι σύμβουλοι του μάνατζμεντ την τελευταία εικοσαετία αντλούν από πηγές πολύτιμες πληροφορίες εντός και εκτός επιχείρησης, που αφορούν τη λειτουργία και διάρθρωση ολόκληρου του κυκλώματος εργασιών της.

Αυτή η καταγραφή τους, όπως αναφέρεται σε πολλά εγχειρίδια μάνατζμεντ και κυρίως στην ισορροπημένη κάρτα αποδόσεων των R.Kaplan και D.Norton, είναι τα intangible assets (ασώματα περιουσιακά στοιχεία) που δίνουν τη δυνατότητα στην επιχείρηση, χωρίς τη δαπάνη μεγάλου κόστους, να μετατρέπει τις πληροφορίες σε δράσεις, με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση των ήδη υπαρχόντων φυσικών περιουσιακών στοιχείων της.
Φέρτε στην επιφάνεια αυτές τις κρυμμένες δυνάμεις και δείξτε, αναλύοντας μέσα από το επιχειρηματικό άρθρο σας, τις δυνατότητες που έχουν οι εμπλεκόμενοι στη διαχείριση των εταιρειών, με ανάλυση παραδειγμάτων, στο πώς να σχεδιάζουν, εκτελούν και αξιολογούν τις διαδικασίες που ολοκληρώνουν τους στρατηγικούς τους στόχους.
Παρουσιάστε το επιχειρηματικό άρθρο σας με παραστατικό τρόπο και ενισχύστε τη δυναμική διάδοση του μέσω του internet και των social media.

Η στροφή στον τρόπο παρουσίασης και διάδοσης της πληροφορίας υπήρξε επίσης θεαματική στο μάνατζμεντ τα τελευταία 20 χρόνια.

Ενισχύστε την παρουσίαση του γραπτού κειμένου, χρησιμοποιώντας γραφικά και σχήματα στις δράσεις και στις οικονομικές καταστάσεις, που αναφέρονται στην πορεία των οικονομικών και μη μεγεθών. Εξασφαλίστε με αυτό τον τρόπο την κινητοποίηση του ενδιαφέροντος, της περιέργειας της κατανόησης και της ευκολότερης συμμετοχής του ενδιαφερόμενου στο μήνυμα που λαμβάνει.

Δημοσιεύστε το άρθρο σας στα social media ή με post μέσω του internet. Ο χώρος του διαδικτύου σας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να λάβετε ή να δημοσιεύετε άρθρα, αλλά κυρίως να προωθήσετε τον διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων.

Συμπέρασμα

Η παρουσίαση του επιχειρηματικού σας άρθρου δεν αποτελεί διαφήμιση. Όμως χτίζει σταδιακά την εμπιστοσύνη των αναγνωστών σας στην αξιοπιστία των επιχειρημάτων σας, εφόσον βέβαια χρησιμοποιείτε έγκυρα τεκμήρια με τη συνέπεια του αιτίου-αποτελέσματος.

Σας δίνει επίσης την αίσθηση της πληρότητας, διότι η συγγραφή των άρθρων σας έχει την έννοια της προσφοράς και λήψης γνώσεων μεταξύ όλων των αρθρογράφων και των αναγνωστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Λάβετε Χρήσιμα Άρθρα και Πληροφορίες για την Επιχείριση σας

Περισσότερα Άρθρα